Zakelijke reisverzekering

Zakenreisverzekering Allianz
Allianz Global Assistance heeft een doorlopende Zakenreisverzekering voor de individuele zakelijke reiziger. Allianz Global Assistance is de grootste verzekeraar in reisverzekeringen. Een doorlopende zaken reisverzekering is te koop vanaf 9.62 euro per maand. De bagage is dan verzekerd tot 3500 euro. Voor 1.20 euro per maand extra is de dekking Premium. De bagage is dan o.a verzekerd tot 5000 euro en is er geen eigen risico. Met de Collectieve Zakenreisverzekering kunnen meerdere mensen van een zelfde bedrijf verzekerd worden. De collectieve zaken reisverzekering kan op maat gemaakt worden en is er in een Comfort en Premium variant. Werknemers die een verhoogd risico lopen op een ongeval tijdens het werken moeten bijverzekerd worden. Degenen met een zwaar verhoogd risico betalen een toeslag van 100% over de premie (bv. bruggenbouwers).

Zakelijke reisverzekering van Interpolis

Verzekeringsmaatschappij Interpolis maakt deel uit van verzekeraar Achmea. Andere bekende merken van Achmea zijn Centraal Beheer, FBTO en Zilveren Kruis. Bij Interpolis kunnen zowel particulieren als bedrijven een schade- of zorgverzekering afsluiten. De RABO bank is de partner van Interpolis. Voor een gedeelte van de zakelijke verzekeringen kan men ook bij tussenpersonen terecht. Een zakelijke reisverzekering kan bij een lokaal RABO kantoor afgesloten worden. De premie voor een zakelijke dekking zal hoger zijn dan bij een particuliere reisverzekering. De reden is dat de bagage van de zakelijke reiziger duurder is en men meer risico loopt omdat men gemiddeld meer op reis is.

De Goudse

De zakelijke reisverzekering van De Goudse bestaat uit 4 vaste onderdelen: bagage, buitengewone kosten, rechtsbijstand en annuleringskosten. Drie onderdelen zijn aanvullend: geneeskundige kosten, ongevallen en automobilistenhulp. Tevens is het mogelijk om een dekking op te nemen voor een zaakwaarnemer en voor monsters van een product.

Zakelijke reisverzekering

FBTO heeft een losse module zakenreizen die de doorlopende- of kortlopende reisverzekering aanvult. Deze module kan het hele jaar door aan- en uitgezet worden wanneer deze nodig is. Daarnaast zijn er 8 aanvullende modules.

Verzekeringen

Oldtimerverzekering afsluiten
Goedkoopste AVP
Verzekeringsfraude
Uitvaartverzekering
Schade claimen bij reisverzekering
Verzekeringsmaatschappijen
Rechtsbijstandverzekering
Caravanverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering (AVP)